Hartjes (Pin it & make it #1)

Pinterest is een beetje een verslaving… allez, laat de beetje maar weg. Vaak ga ik vlug even inspiratie opdoen en opeens zijn we 2 uur verder. Ik heb een massa aan foto’s en ideeën gepind, maar dat is het dan ook. Naar voorbeeld van Liesellove wil ik iets doen met mijn pins. Dus dit wordt een terugkerende rubriek: vanaf nu tweewekelijks… hoe zorg ik ervoor dat mijn pinterestverslaving ook iets opbrengt?

pinitandmakeit

Deze pin staat al een tijdje in mijn inspiratiemapje… tijd dus om er iets mee te doen. Na hem nog eens te bekijken, zag ik er mijn eigen embellishments in. Een stukje papier, dies van Freckled Fawn, mijn Diamond Press, een cirkelpons en letterlijk 5 minuten later… eupla nieuwe embellishments.

bestand-30-12-16-17-30-18

Ik maakte een pagina over ons schommelschaapje en gebruikte deze hartjes. Pinmissie geslaagd dus.

bestand-2-01-17-15-22-18

bestand-2-01-17-15-22-37

Advertenties

3 reacties op ‘Hartjes (Pin it & make it #1)

  1. Mijn devies is: maken en wissen! Eens ik een idee gebruikt heb, voor het scrappen althans, wis ik de pin. Nu heb ik deze week opgemerkt dat er een nieuwe feature is en dat je kan aanduiden,of je iets gemaakt hebt. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd. Ik heb er ook eens over geblogd, voor art journalling is het iets makkelijker. Doe iets met het eerste wat je tegnkomt op je prikbord, of het laatse… maar bij het scrappen moet je rekening houden met je foto’s uiteraard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s